Programmeur archeologie

  • Deventer
  • Inschaling conform schalen opdrachtgever
  • 32 – 40 uur

Voor een leuke opdrachtgever in Deventer zijn we opzoek naar een programmeur met een enorme passie voor Archeologie. 

Jouw nieuwe werkgever maakt digitale presentaties voor de culturele erfgoedsector denk hierbij aan 3D-presentaties, hologrammen, virtual reality en alle andere digitale middelen die je je kan bedenken om de geschiedenis digitaal te kunnen presenteren. 

Historie wordt tot leven gewekt zodat het visueel beleefd kan worden en met een educatieve onderbouwing ook erg leerzaam is”. 

Jouw nieuwe werkgever wil tijdreizen mogelijk maken doormiddel van de digitale presentaties die zij voor diverse opdrachtgevers maken. Jij wordt dus een belangrijke schakel bij het bouwen van de brug tussen het verleden en de toekomst!

Aan wat voor uitdagingen ga je dan werken? Denk hierbij aan een nieuwe tentoonstelling waarbij niet alle objecten gepresenteerd kunnen worden. Hoe kunnen deze dan toch een belangrijk onderdeel worden voor de tentoonstelling? Op welke manier ga je dit digitaal vormgeven? Samen met het team ga je hiermee aan de slag. Het kan ook zo zijn dat er een nieuwe belangrijke vondst gedaan wordt en dat deze vastgelegd moet worden in een 3D model of een kaart, want ook het werken met geodata is voor jou niet onbekend.

Bij jouw nieuwe werkgever kan je fulltime aan de slag, voor een tijdspad van 1 jaar! 

Heb jij daarnaast ervaring met PostgreSQL, Angular en Hasura? en ben je graag bezig in de digitale wereld waarin je jouw archeologische kennis en passie kwijt kan? 

Solliciteer dan snel zodat we binnenkort een digitale kop koffie kunnen drinken. 

104