Bouwkundig adviseur

  • Amersfoort
  • Inschaling conform inlenersbeloning
  • 24 – 32 uur

Voor een van onze opdrachtgevers in Amersfoort zijn wij op zoek naar een bouwkundig adviseur. 

Jouw nieuwe werkgever: 
Jouw nieuwe werkgever is een moderne kennisorganisatie, opererend vanuit het publieke belang, met hoogwaardige kennis over erfgoed en proceskennis. Jouw nieuwe werkgever voert de wet- en regelgeving van de rijksoverheid uit op het terrein van de erfgoedzorg en ontwikkelt toepasbare kennis en kennisproducten die in de vier domeinen (monumenten, archeologie, roerend erfgoed en historische landschap), zowel nationaal als internationaal inzetbaar is.

Jouw nieuwe functie:
Als medewerker bouwkunde hou je je bezig met de inhoudelijke beoordeling van subsidieaanvragen in het kader van de SIM 2022. Jaarlijks kunnen eigenaren van rijksmonumenten die niet primair bestemd zijn voor bewoning voor het planmatig onderhoudt instandhoudingssubsidie aanvragen. De subsidie is een tegemoetkoming in de kosten voor het reguliere onderhoud van het monument. De aanvragen dienen beoordeelt te worden. Onderdeel van deze beoordeling is het uitvoeren van inhoudelijke volledigheidstoetsen en inhoudelijke beoordelingen. 

Functie-eisen

Jij hebt: 
Een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwunde
Je beschikt over een basiskennis binnen het vakgebied bouwkunde
Je hebt ervaring en/of affiniteit met het cultureel erfgoed in het algemeen en de gebouwde monumenten in het bijzonder

Jij bent:
Iemand die graag iniatief toont, enthousiast te werk gaat, nieuwsgierig is, analytische, punctueel en een open effectieve houding heeft.  

159