KNA Archeoloog

  • Inschaling conform inlenersbeloning opdrachtgever
  • 32 – 36 uur

Word een pionier in de rijke geschiedenis van Deventer!

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij voor een grote project in de voormalige vestinggordel van Deventer opzoek naar een enthousiaste (geregistreerd) KNA-archeoloog met ervaring in binnenstedelijke context. Het onderzoek omvat het grondig opgraven van een terrein met een oppervlakte van maar liefst 7.500 m2, waarbij zowel de resten van de vestingwerken als het laatmiddeleeuwse landschap en de vroeg industriële periode na het slechten van de vestingwerken worden gedocumenteerd.

Als een belangrijke schakel in het team, waar veel part-timers actief zijn, ben jij de constante factor die er nodig is. We zoeken iemand die fulltime beschikbaar is (of minimaal 32 uur per week). Samen met o.a. andere senior KNA-archeologen, die enkele dagen op locatie aanwezig zijn of oproepbaar zijn, werk je aan dit boeiende project. Ervaring met het werken met 3D-modellen of een sterke affiniteit daarmee is een duidelijke pre, omdat vrijwel alle documentatie in deze vorm zal plaatsvinden.

Als KNA-archeoloog binnen ons project geniet je van:
– Een unieke kans: Je zult betrokken zijn bij de ontdekking en documentatie van historische overblijfselen in een prachtige binnenstedelijke omgeving.
– Professionele groei: Je werkt samen met ervaren senior archeologen en krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden op het gebied van binnenstedelijke archeologie en 3D-documentatie verder te ontwikkelen.
– Samenwerking: Je werkt nauw samen met een gemotiveerd en gepassioneerd team van archeologen, waarin kennisdeling en teamwork centraal staan.
– Een historische stad: Deventer, met zijn rijke culturele erfgoed en bruisende sfeer, vormt de ideale omgeving om je werk uit te voeren en te genieten van een betoverende omgeving. 

Als jij een gedreven KNA-archeoloog bent die klaar is voor dit uitdagende avontuur, willen wij graag met jou in contact komen. Solliciteer nu en maak deel uit van dit team dat de geschiedenis van Deventer tot leven brengt!

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar Amber (amber@vriensarcheo.nl).
We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in het team onze opdrachtgever!

214