(Junior)KNA Prospector / Fysisch Geograaf

  • Hoevelaken
  • Conform inlenersbeloning
  • 24 – 36 uur

Junior / KNA Prospector / Fysisch Geograaf

Heb jij een passie voor archeologie en onze ondergrond? Krijg jij energie van zowel kleine boorklussen tot het beeld brengen van de bodemopbouw van grote gebieden tot wel tientallen hectaren? Dan is de functie KNA Prospector of fysisch geograaf bij deze opdrachtgever iets voor jou! Als KNA Prospector of fysisch geograaf voer je booronderzoeken uit. Ook verzorg je de voorbereiding, het vooronderzoek en de rapportage van het veldwerk. Ben jij nog een junior prospector of fysisch geograaf dan nodigen wij je ook uit om te reageren! Samen met jouw collega’s verzorg je archeologische projecten: van voorbereiding tot rapportage.

Wat ga je doen?
Als KNA Prospector of fysisch geograaf voer je, naar gelang je ervaring, zelfstandig of met onze bodemkarteerders booronderzoeken uit volgens de BRL4003. Samen mét of onder leiding van een senior KNA prospector. Ook verzorg je de voorbereiding, het vooronderzoek en de rapportage van de veldwerkzaamheden. Daarnaast versterk je met jouw kennis en kunde andere disciplines binnen de opdrachtgever en samenwerkingspartners. De ene dag voer je veldwerk uit in een verlate polder met alleen het geluid van een kievit op de achtergrond. De andere dag sta je in een achtertuin met een kletsende particulier die toekijkt hoe jij het werk uitvoert.  

Team
Je komt terecht in het team bodem en milieu, afdeling archeologie. Het kleine team is eigenzinnig en bestaat uit ervaren maar ook jonge archeologen. Binnen het team is bijvoorbeeld kennis aanwezig over WO2, GIS en landmeten. Je werkt dus samen met junior archeologen tot een senior projectleider. Je staat er dus niet alleen voor. Daarnaast kan je putten uit de kennis van 120 collega’s verspreid over de zes vestigingen in Almelo, Huissen, Hoevelaken, Olst, Kaatsheuvel óf Steenwijk.

Dit heeft de opdrachtgever te bieden

– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen en een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid.
– Binnen onze organisatie krijg je de tijd en ruimte om jouw kennis en kunde met de nieuwe generatie te delen.
– Je ontvangt een contract voor een jaar. Hebben wij allebei een klik? Dan krijg je na een jaar een vast contract.
– Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak (optioneel auto of fiets).

Over de opdrachtgever
De opdrachtgever is een multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau. Zij ontzorgen de opdrachtgevers zoals gemeentes, provincies en waterschappen van A tot Z. Van het eerste bestemmingsplan tot en met het toezicht tijdens de uitvoering van de projecten. Als je bij deze opdrachtgever rondloopt, heb je vaak niet het idee dat we een grote organisatie zijn. Iedereen groet en kent elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Alsof je thuis bent. Toch werk je samen met meer dan 120 collega’s op zes verschillende locaties door heel Nederland.

 

218