Senior KNA Archeoloog / projectleider

  • Hoevelaken
  • Conform inlenersbeloning
  • 32 – 40 uur

Senior KNA Archeoloog / projectleider

Heb jij een passie voor archeologie? Vind jij het mooi om zowel aan kleine onderzoeken als multidisciplinaire projecten te werken? Dat kan bij deze opdrachtgever! Als senior KNA archeoloog/projectleider heb je een veelzijdige baan. Je houdt je bezig met archeologische bureauonderzoeken tot archeologische opgravingen. Samen met jouw collega’s verzorg je archeologische projecten: van inhoud tot financieel.

Wat ga je doen?
Als senior KNA archeoloog/projectleider werk je aan archeologische projecten in groot én klein teamverband. Je voert bureauonderzoeken uit. Maar helpt ook bij archeologische opgravingen. Afhankelijk van jouw kennis, kunde en ambitie werk je aan kleine projecten tot grote gebiedsontwikkelingen, alleen of in grote multidisciplinaire projecten. Geen werkdag is hetzelfde. De ene dag voer je veldwerk uit. De andere dag los je op kantoor een spervuur van vragen van collega’s op.

Team
Je komt terecht in het team bodem en milieu, afdeling archeologie. De groep archeologie is eigenzinnig en bestaat uit ervaren maar ook jonge archeologen. Binnen het team is bijvoorbeeld veel kennis aanwezig over WO2, GIS en landmeten. Je werkt samen met een archeozoöloog tot financieel senior projectleider. Daarnaast kan je putten uit de kennis van 120 collega’s verspreid over de zes vestigingen in Almelo, Huissen, Hoevelaken, Olst, Kaatsheuvel óf Steenwijk.

Dit heeft de opdrachtgever te bieden
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen en een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid.
– Binnen onze organisatie krijg je de tijd en ruimte om jouw kennis en kunde met de nieuwe generatie te delen.
– Je ontvangt een contract voor een jaar. Hebben wij allebei een klik? Dan krijg je na een jaar een vast contract.
– Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak (optioneel auto of fiets).

Over de opdrachtgever
De opdrachtgever is een multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau. Zij ontzorgen de opdrachtgevers zoals gemeentes, provincies en waterschappen van A tot Z. Van het eerste bestemmingsplan tot en met het toezicht tijdens de uitvoering van de projecten. Als je bij deze opdrachtgever rondloopt, heb je vaak niet het idee dat we een grote organisatie zijn. Iedereen groet en kent elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Alsof je thuis bent. Toch werk je samen met meer dan 120 collega’s op zes verschillende locaties door heel Nederland.

Bijzonderheden

Standplaats: Hoevelaken, Deventer, Steenwijk of Almelo

219