projectingenieur

  • Niet opgegeven
  • Conform inlenersbeloning
  • 24 – 40 uur

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een echt rapportage kanon! 

Wij hebben een uitdagende positie beschikbaar bij een vooraanstaand advies- en ingenieursbureau, met meerdere kantoren verspreid over Nederland. Als jij een afgeronde archeologische opleiding hebt en bekendstaat als een uitwerkingskampioen en schrijftalent (veel ervaring of zelfs gepromoveerd), dan zijn wij op zoek naar jou!

Je hebt de unieke kans om jouw schrijfvaardigheden en archeologische expertise te combineren, waarmee je een waardevolle bijdrage levert aan belangrijke projecten. Je helpt jouw collega’s om de achterstand na de corona lockdowns op een positieve manier weg te werken. De rapporten die je samen met jouw collega’s en de specialisten maakt zullen dienen als cruciale bronnen voor besluitvorming en toekomstige onderzoekers. Erfgoed van de toekomst maar nu uitgewerkt.

Je kunt in overleg jouw werklocatie bepalen (keuze uit diverse vestigingen) en, bij een fulltime aanstelling, is er zelfs de mogelijkheid om een gedeelte vanuit huis te werken. We begrijpen het belang van een goede werk-privébalans en bieden daarom deze flexibiliteit.

Je krijgt de kans om deel uit te maken van een enthousiast en hecht team dat gericht is op groei en ontwikkeling. Als je wordt aangesteld, zal dit gebeuren via Vriens Archeo Flex, waarbij je een jaarcontract ontvangt met uitzicht op een langdurige samenwerking.

Ben jij het puzzel- en schrijfkanon dat we zoeken? Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze functie, de specifieke vereisten en het sollicitatieproces.

220