Prospector

  • Utrecht
  • Inschaling conform schalen inlenersbeloning
  • 40 uur

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een prospector!


Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het uitvoeren van bureauonderzoek en booronderzoek op locaties door heel Nederland. Daarnaast bieden zij ook adviesdiensten aan, zoals second opinions, beoordelingen van rapporten en begeleiding bij archeologisch onderzoek. Met een pragmatische aanpak en uitgebreide vakkennis streeft de opdrachtgever ernaar om het archeologisch onderzoek zo beperkt mogelijk te houden en efficiënt te integreren in het projectplan.

Jouw voornaamste taak zal bestaan uit het uitvoeren van archeologisch booronderzoek. Uiteindelijk zul je met de verkregen resultaten je rapporten kunnen opstellen en de gewaardeerde klanten van advies voorzien. Je loopt mee op bestaande projecten, maar krijgt snel ook eigen projecten die je onder begeleiding uitvoert, dus incl. rapportage en advies. Uiteraard is dit in het begin onder veel begeleiding en neemt (hopelijk) de zelfstandigheid in de loop van de tijd toe, passend bij de vaardigheden/capaciteiten. Je zult zowel op kantoor in Utrecht als op locaties in heel Nederland werken. Beschikken over een rijbewijs is daarom een enorme pré.

Wij zijn op zoek naar iemand die ervoor open staat om zich voor langere tijd aan onze opdrachtgever te verbinden. De opdrachtgever geeft de voorkeur aan direct een rechtstreekse aanstelling. We zoeken een gedreven persoon die bereid is om in zichzelf en zijn toekomst te investeren!

Functie-eisen

– Ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk

– Affiniteit met archiefonderzoek, analyseren van historische landschappen, uitvoeren en beschrijven van boringen

– Fulltime beschikbaar

– (bijna) MA Archeologie of Fysische Geografie zodat je erkend kan worden als KNA-prospector 

 

228