Senior KNA-Archeoloog

  • ‘s-Hertogenbosch
  • Inschaling conform schalen opdrachtgever
  • 40 uur

Ter versterking van een team zoeken wij een Senior-KNA Archeoloog met liefst ruime ervaring/specialisatie in de archeologie van de Romeinse tijd in Nederland en/of Vlaanderen.

Deze opdrachtgever is een toonaangevend en innovatief onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van archeologisch, bouwhistorisch en cultuurhistorisch onderzoek en is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Jaarlijks voeren zij in Nederland honderden archeologische onderzoeken uit met een team van enthousiaste medewerkers. Deze opdrachtgever hecht veel waarde aan een prettige werksfeer en collegialiteit waarin ruimte wordt gecreëerd voor de medewerker om zich te kunnen ontplooien.

Ben je een gedreven archeoloog met leidinggevende capaciteiten, met bij voorkeur de nodige inhoudelijke kennis van de Romeinse tijd en materiële cultuur? Wil jij de archeologie van de Romeinse tijd bij BAAC op de kaart zetten? Houd je van logistiek uitdagende projecten en ben je stressbestendig, zit het projectleiden je in het bloed, werk je projectmatig, efficiënt en heb je een praktische, flexibele, positieve en met name initiatiefrijke opstelling?

 

Bijzonderheden

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week bij een innovatief bedrijf dat er toe doet. In eerste instantie gaat het om een duur van één jaar, maar uiteraard met het uitgangspunt hiervan een vaste aanstelling te maken;

Een prettige collegiale werksfeer in een sterk inhoudelijk gericht en multidisciplinair team bestaande uit archeologen, specialisten, historici, bouwhistorici en fysisch- en historisch-geografen;

Goede mogelijkheden voor individuele ontwikkeling, waarbij je zelf de accenten kunt bepalen.

27