Coördinator collecties

  • Zwolle
  • Inschaling conform schalen opdrachtgever
  • 16 – 24 uur

Voor een van onze museale opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een medewerker voor de functie van coördinator collecties! 

Ingangsdatum: per direct
Verwachtte duur: minimaal 6 maanden

Waar ga je werken?
Onze museale opdrachtgever toont kunstenaars van het hoogste niveau en nieuw talent. Het beweegt zich internationaal en is tegelijkertijd diep verankerd in Overijssel en Zwolle. Het museum is een publieksmagneet en laat zijn programma voor specialisten en het grote publiek veel mensen naar kunst kijken, in de eigen musea en ook op festivals en in openbare gebouwen. De komende jaren ligt de nadruk op kunstenaars die met hun werk invloed nemen op de wereld en de grote maatschappelijke thema’s tot hun onderwerp maken.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
– De ontwikkeling, realisatie, beheer en behoud van de museumcollectie met de daarbij behorende archieven, zodanig dat het collectie- en tentoonstellingsbeleid professioneel wordt uitgevoerd.
– Het voorbereiden, plannen, coördineren en realiseren van alle logistieke processen die te maken hebben met bewegingen van de (museum)objecten. Dit doe je op een zodanige manier dat er wordt voldaan aan de fysieke, administratieve, verzekeringstechnische, budgettaire en planning overeenkomstige normen en eisen. 

Welke competenties beheers je?
– Planmatig werken
– Omgang met details / punctualiteit
– Resultaatgerichtheid
– Effectieve communicatie en impact
– Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
– Klantgerichtheid

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?
Solliciteer dan snel via onderstaande button of bel naar 013-5132815!

92